Σχετικά Με Εμάς

Καλώς Ήρθατε στην Parisien Amour Fou!

parisien-amour

Ονομάζομαι Κατερίνα Μπίσδα και είμαι η ιδρύτρια της Parisien Amour Fou.

Η ιδέα αυτής της επιχείρησης ήρθε μετά από αρκετά ώριμη σκέψη, έχοντας ως προτέρημα τη δημιουργία σχέσεων και την άμεση επαφή με τον κόσμο. Στοχεύοντας στην περιποίηση όλων, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, θέλησα να ξεκινήσω αυτή την επιχείρηση με βασικό προϊόν το άρωμα, το οποίο θα πλαισιώνεται από συμπληρωματικά προϊόντα όπως κρέμες σώματος, μαλλιών, σαπούνια κ.ά.

Οι σπουδές μου στην δημοσιογραφία και στις δημόσιες σχέσεις και η πολυετής εργασιακή μου εμπειρία σε καταστήματα λιανικής με έκαναν να επιλέξω αυτό τον τομέα των καλλυντικών, καθώς εμένα πρώτα απ’ όλα μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου με όμορφα και φυσικά προϊόντα. Το ίδιο, λοιπόν, θέλω να προσφέρω και στον κόσμο.

Η γυναίκα και ο άντρας ψάχνουν συνεχώς νέα ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα στοχεύοντας στην περιποίησή τους και η Parisien Amour Fou θέλει να δώσει λύση σε αυτές τις ανάγκες. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία αρωμάτων σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Προσφέρουμε, επίσης, πολύ μεγάλη ποικιλία σε κρέμες σώματος και φτιάχνουμε χειροποίητες κρέμες με το άρωμα της επιλογής σας κατά παραγγελία.

Όλα μας τα προϊόντα είναι από επιλεγμένους προμηθευτές με χειροποίητα καλλυντικά, τα οποία παρασκευάζονται από αγνά και ποιοτικά προϊόντα. Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και γι’ αυτό θα εργαζόμαστε καθημερινά.

Η Αποστολή Μας

Στόχος

Η Parisien Amour Fou έχει ως στόχο να σας κάνει να νιώσετε καλά και όμορφα με τα προϊόντα που επιλέγετε για την περιποίησή σας. Γι’ αυτό επιλέγουμε προϊόντα τα οποία έχουν ως πρώτη ύλη αγνά και φυσικά υλικά. Επιλέγουμε αρώματα, κρέμες σώματος, σαπούνια, αφρόλουτρα και διάφορα αξεσουάρ τα οποία θα σας συντροφεύουν σε κάθε στιγμή της ημέρας και θα σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα.

Προϊόντα

Τα προϊόντα μας είναι εδώ για εσάς για κάθε στιγμή της ημέρας. Επιλέξτε το άρωμα που σας ταιριάζει για όλες τις ώρες της ημέρας, χρησιμοποιήστε το αφρόλουτρο ή το σαπούνι που σας ταιριάζει για να χαλαρώσετε μετά από μία δύσκολη και απαιτητική ημέρα. Κάντε παραγγελία την κρέμα με το άρωμα που θέλετε και περιποιηθείτε τον εαυτό σας όπως του αξίζει.

Αρώματα

Εμείς στην Parisien θέλουμε να σας ταξιδέψουμε με τα αρώματά μας, να σας φτιάξουμε τη διάθεση και να σας συντροφεύουμε καθημερινά σε κάθε σας στιγμή. Διαλέγουμε προϊόντα με τα καλύτερα υλικά για να προσφέρουμε σε εσάς ένα ταξίδι αρώματος και περιποίησης. Ελάτε να κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι και να ανακαλύψετε μαζί μας την εμπειρία που προσφέρουμε.